DISCOVERY

DISCOVERY

CEL MAI VERSATIL SUV CU 7 LOCURI
CONFIGURATOR

CARACTERISTICI PRINCIPALE

DESIGN

DESIGN

Design premium si practic, cu o pozitie mai joasa si mai lata.
FUNCTIONALITATE

FUNCTIONALITATE

Noul Discovery duce versatilitatea la noi niveluri.
CAPABILITATI

CAPABILITATI

Noul Discovery este ideal pentru zilele aventuroase ale familiei.
TEHNOLOGIE

TEHNOLOGIE

PIVI Pro este cel mai avansat sistem de infotainment de pana acum.

DESIGN

Faceti clic pentru a interactiona

EXPLORATI EXTERIORUL

Designul actualizat confera modelului Discovery o alura mai joasa si mai lata. De la farurile si lampile spate specifice, la grila de radiator rafinata si barele de protectie. Partea din spate mai bine integrata si jantele cu diametrul de 20-22” sporesc aspectul modern al modelului.
CONFIGURATOR
FARURI MATRIX CU LED

FARURI MATRIX CU LED

Faruri sculptate, cu o grafica specifica si tehnologie Matrix cu LED, pentru maximizarea vizibilitatii.
CONFIGURATOR

FUNCTIONALITATE

7 LOCURI

7 LOCURI

258 litri


Randul 3 de locuri, disponibil optional, va permite sa transportati cu usurinta 7 persoane. Volumul total de mai sus inseamna un volum util de 172 de litri.

Volumul total este standardul din domeniu si este masurat prin umplerea portbagajului cu lichid. Volumul util este masurat cu ajutorul corpurilor rigide (200 x 50 x 100mm) si indica volumul care poate fi utilizat din punct de vedere practic.

7 SCAUNE PENTRU ADULTI

7 SCAUNE PENTRU ADULTI

Daca planificati sa calatoriti cu inca 6 persoane, indiferent daca este vorba despre prieteni sau copii, Discovery cu 7 locuri ofera solutia perfecta. Cu scaune individuale si incalzite pentru toate cele 3 randuri de locuri, fiecare pasager poate admira peisajul intr-un confort absolut.
FUNCTIONALITATE

FUNCTIONALITATE

De la usi la compartimentele ascunse, Discovery ofera un loc potrivit pentru orice obiect. Echipamentele practice precum prizele de incarcare USB-C si posibilitatea de a rabata scaunele de pe randurile 2 si 3 de locuri prin atingerea unui buton asigura o flexibilitate extraordinara.
ECHIPAMENTE ELECTRICE

ECHIPAMENTE ELECTRICE

Discovery ofera o gama variata de echipamente care va fac viata mai usoara. Deschideti si inchideti hayonul si atunci cand aveti mainile ocupate, cu ajutorul hayonului electric, actionat prin gesturi. Si luati loc pe clapeta interioara din portbagaj, actionata electric, in timpul evenimentelor sau pentru a schimba cizmele murdare ale copiilor.
SIGURANTA

SIGURANTA

Discovery a obtinut calificativul de 5 stele la testele de siguranta Euro NCAP. Cele pana la 5 dispozitive de fixare ISOFIX, gama completa de sisteme de asistenta pentru sofer, care usureaza condusul si parcarea si cele pana la 8 airbaguri pentru sofer si pasageri asigura siguranta familiei.

CAPABILITATI

MOTORIZARI HIBRIDE CU ASISTENTA MEDIE

MOTORIZARI HIBRIDE CU ASISTENTA MEDIE

Mai curate. Mai eficiente. Motorizarile hibride cu asistenta medie utilizeaza o baterie pentru colectarea, stocarea si utilizarea energiei pierdute in mod normal in timpul decelerarii. Tehnologia hibrida este disponibila pentru motorizarile D250, D300 si P360.

TEHNOLOGIE INCORPORATA

Mereu pregatit si activat, Pivi Pro este cel mai intuitiv sistem multimedia propus pana acum de Land Rover. Echiparea standard include: 


- 11,4” Touchscreen 
- Newly designed interface 
- Digital Audio Broadcast (DAB) radio
- Apple CarPlay® 1
- Android Auto™ 2
- Remote3

De asemenea, veti beneficia de urmatoarele functii premium:

- Pornire rapida
- Inteligenta artificiala
- Sistem de navigatie nou, inteligent4
- Harti in format 2D si 3D, cu actualizari automate
- Informatii live din trafic
PIVI PRO
SISTEM AUDIO SURROUND MERIDIAN™
ACTUALIZARI SOFTWARE

ACTUALIZARI SOFTWARE

Vehiculul ramane la zi cu ajutorul actualizarilor software6. Sistemul multimedia, sistemul telematic si diferitele module de comanda pot fi actualizate de la distanta, pentru a asigura performante optime. Acest lucru inseamna ca vehiculul va fi tot mai modern.
PACHET ONLINE

PACHET ONLINE

Pachetul Online7 8 ofera servicii conectate suplimentare, cu ajutorul unei cartele SIM incorporate, care asigura acces la:

- Redare media nelimitata
- Starea vremii
- Sincronizarea online a calendarului
INCARCARE WIRELESS

INCARCARE WIRELESS

Incarcarea wireless a dispozitivelor, cu amplificator de semnal pentru telefon, disponibila optional, va permite sa incarcati smartphone-urile compatibile, fara a apela la un cablu sau la un conector de incarcare. In timp ce va aflati la bord, telefonul va utiliza antena vehiculului, pentru a garanta un semnal si o claritate imbunatatite a apelurilor.
SISTEM DE PURIFICARE A AERULUI DIN HABITACLU, CU FILTRU PM2,5

SISTEM DE PURIFICARE A AERULUI DIN HABITACLU, CU FILTRU PM2,5

Ionizarea Nanoe™, disponibila optional, imbunatateste confortul soferului si pasagerilor. La apasarea butonului PURIFY, filtrul special proiectat capteaza particulele fine din aerul exterior, precum PM2,5 si alergenii aflati in suspensie, cum ar fi praful si polenul.
CONFIGURATOR

CONFIGURATOR

Cel mai versatil SUV Land Rover de pana acum. Pentru a configura un Discovery perfect, utilizati configuratorul.
CONFIGURATOR

SELECTATI MODELUL DISCOVERY PREFERAT

Aici puteti regasi intreaga gama de modele, alaturi de gama diversificata de designuri incitante, sisteme de asistenta la condus si tehnologii rafinate disponibile.

DISCOVERY

DISCOVERYUn design inconfundabil si functional. O serie de elemente rafinate, subtile si sofisticate apropie si mai mult versatilul Discovery de varful clasei premium.
DISCOVERY R‑DYNAMIC

DISCOVERY R‑DYNAMICDiscovery R-Dynamic se remarca printr-o imbinare perfecta intre sportivitate si functionalitate. Cu bare de protectie, roti si lampi spate cu un design specific.
DISCOVERY METROPOLITAN EDITION

DISCOVERY METROPOLITAN EDITION

Metropolitan Edition imbina stilul inconfundabil, functionalitatea si confortul, pentru a crea cel mai premium model Discovery de pana acum. Jantele de 22” cu finisaj diamantat, etrierii de frana negri Land Rover specifici, grila Bright Atlas si sigla Discovery sunt insotite de o serie de echipamente interioare luxoase.


Valorile furnizate sunt NEC2 calculate pe baza testelor WLTP efectuate de producatorul oficial in conformitate cu legislatia UE. Numai in scopuri de comparare. Cifrele reale pot fi diferite. Valorile CO₂ si consumul de combustibil pot varia in functie de factori precum stilul de conducere, conditiile de mediu, sarcina, roti si accesoriile montate. NEDC2 sunt cifre calculate utilizand o formula guvernamentala, pornind de la cifrele WLTP echivalente cu cele care ar fi fost obtinute in cadrul vechiului test NEDC. Taxe fiscale poate fi aplicate ulterior.


Consultati valorile WLTP..
WLTP este noul test oficial UE utilizat pentru calcularea valorilor standardizate ale consumului de combustibil si emisiilor de CO2 ale vehiculelor de pasageri. Masoara consumul de combustibil, de energie, autonomia si emisiile. Acesta este conceput pentru a furniza valori mai apropiate de cele reale. Testeaza vehiculele dotate cu echipamente optionale si utilizeaza o procedura de testare si un stil de condus mai exigente.


1 Vehiculul este pregatit pentru Apple CarPlay. Serviciile oferite de Apple CarPlay depind de disponibilitatea functiei in tara dvs., pentru informatii suplimentare accesati https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

2 Vehiculul este pregatit pentru Android Auto. Serviciile oferite de Android Auto depind de disponibilitatea functiei in tara dvs., pentru informatii suplimentare accesati https://www.android.com/auto/.

3 Land Rover Remote include servicii pe baza de abonament, care pot fi prelungite dupa expirarea termenului initial precizat de dealerul dvs. Land Rover. Aplicatia Land Rover Remote trebuie descarcate din Apple App Store/Google Play Store.

4 Connected Navigation will require further subscription after the initial term advised by your Land Rover Retailer.

6 Updates will require data connection.

7 Fair use policy may apply. Includes 1-year subscription which can be extended after the initial term advised by your Land Rover Retailer.

8 Fair use policy applies. After 20GB of data is used within a month, data speeds and functionality on the vehicle may reduce for the rest of the month.
For details of the Fair Usage Policy associated with this feature, please refer to the InControl Pivi Pro Terms at www.landrover.com/pivi-pro-terms.
Playback time is dependent on streaming provider and the definition of the video content.
HD video will significantly increase data usage.


In car features should be used by drivers only when safe to do so. Drivers must ensure they are in full control of the vehicle at all times.


Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) sau pot necesita instalarea altor echipamente, pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare sau pentru configurarea online a vehiculului, contactati dealerul local.

Echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai cand acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control deplin asupra vehiculului.

Functiile, optiunile si serviciile terta parte Pivi si InControl, precum si disponibilitatea acestora, depind de piata – pentru disponibilitate si conditiile complete de pe piata locala, consultati dealerul Land Rover. Anumite functii sunt pe baza de abonament, care trebuie reinnoit dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile. Informatiile si imaginile disponibile aferente tehnologiei InControl, inclusiv ecranele sau secventele, pot fi modificate ca urmare a actualizarilor software, controlului versiunii sau pot suferi alte modificari vizuale/de sistem, in functie de optiunile selectate.

Apple CarPlay este o marca inregistrata a Apple Inc. Se aplica conditiile pentru utilizatorul final Apple Inc.

Android Auto este o marca comerciala a Google LLC.

Meridian este o marca comerciala inregistrata a Meridian Audio Ltd. Trifield si dispozitivul cu trei campuri este o marca comerciala a Trifield Productions Ltd.

Nanoe™ este o marca comerciala a Panasonic Corporation.