SERVICII POST-VANZARE

SERVICII POST-VANZARE

ASISTENTA LAND ROVER PENTRU PROPRIETARI

Pentru a mentine modelul dvs. Land Rover in stare perfecta de functionare, expertii centrului de service autorizat Land Rover sunt bine pregatiti, iar pentru a se asigura ca vehiculul atinge performante maxime, monteaza numai piese originale Land Rover. Din momentul in care contactati un centru de service autorizat Land Rover, puteti fi siguri ca beneficiati de asistenta unor specialisti calificati si bine instruiti.

SERVICE SI REPARATII

SERVICE SI REPARATII

Daca vehiculul trebuie reparat, vom folosi numai piese originale Land Rover. In momentul programarii de service prioritatea noastra este sa va asiguram mobilitatea. In acest scop, va oferim o gama completa de solutii de mobilitate, cum ar fi transport, taxi premium, preluare si predare, serviciu de asteptare sau vehicul de inlocuire.
PIESE ORIGINALE

PIESE ORIGINALE

Fiecare componenta a unui Land Rover a fost proiectata cu maiestrie pentru vehiculul dvs. de renume. Asadar, de ce sa-i afectati performantele cu piese de calitate inferioara?
TEHNICIENI AUTORIZATI Land Rover

TEHNICIENI AUTORIZATI Land Rover

Din momentul in care ne contactati, beneficiati de asistenta unor specialisti calificati si bine instruiti. Utilizand echipament de diagnoza de ultima generatie, tehnicienii de service vor evalua modelul dvs. Land Rover si vor efectua reparatiile necesare utilizand scule speciale.
GARANTIE

GARANTIE

Pe langa garantia de 3 ani in limita a 100.000 de kilometri, vehiculul dispune si de o garantie pentru suprafetele vopsite. Perioada de valabilitate a acesteia este aceeasi cu cea a vehiculului. Daca vopseaua prezinta defecte de material sau de fabricatie, reparatiile vor fi efectuate gratuit de catre orice service autorizat.

FACETI O PROGRAMARE IN SERVICE ONLINE

Acum puteti face o programare de service online. Cu o gama completa se servicii, oferte de pret si locatii disponibile, acum puteti face rapid si usor o programare de service.
ASISTENTA RUTIERA

ASISTENTA RUTIERA

Vehiculul Land Rover nou are o garantie de 3 ani sau 100.000 km, oricare dintre situatii survine prima. Fiti mereu fara nicio grija, cu ajutorul garantiilor extinse si specializate.
Vehicule de inlocuire

Vehicule de inlocuire

Cand veniti cu vehiculul Land Rover la noi, veti primi un vehicul de inlocuire pentru a merge acasa.
ASIGURARE

ASIGURARE

Asigurati protectia dvs., a pasagerilor si vehiculului, cu gama de produse de asigurare oferita de Land Rover Cars Finance.