• Range Rover

  Range Rover

  Rafinament fara egal

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  Cel mai agil si dinamic Land Rover

 • Range Rover Velar

  Range Rover Velar

  Un Range Rover avangardist

 • Noul Range Rover Evoque

  Noul Range Rover Evoque

  Un echilibru perfect intre lux si tehnologie

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  Distinctiv si contemporan, un adevarat Range Rover in forma compacta

 • Range Rover Evoque Convertible

  Range Rover Evoque Convertible

  O decapotabila pentru toate anotimpurile

 • DISCOVERY

  DISCOVERY

  Cel mai versatil SUV Land Rover de pana acum

 • Discovery Sport

  Discovery Sport

  Cel mai versatil SUV compact

TOP

  Ţiriac Auto face parte din Grupul Ţiriac Holdings, recunoscut pentru afacerile derulate în domenii precum imobiliare, servicii financiare, servicii de transport aerian de tip VIP Charter, import, distribuţie şi service auto, servicii de producţie şi întreţinere ascensoare, servicii de pază şi protecţie etc.

  Reţeaua de distribuţie şi service auto Ţiriac Auto asigura accesibilitate şi servicii de calitate în orice colţ al României. În fiecare dintre reprezentanţele Ţiriac Auto showroom şi service, avem consilieri pasionaţi de domeniul auto, profesionişti şi implicaţi, gata să ofere soluţii adaptate nevoilor fiecăruia dintre clienţii noştri. Totodată, locaţiile service Ţiriac Auto sunt autorizate şi pregătite să efectueze reparaţii unui portofoliu extins de mărci auto.

  Obiectivele Ţiriac Auto pe termen scurt şi mediu au ca element central consolidarea relaţiei client - companie - marcă. Noile investiţii, efectuate pe întreg teritoriul ţării, permit echipei Ţiriac Auto să ofere astăzi clienţilor săi servicii şi soluţii complete şi personalizate. În acest sens, au fost iniţiate programe de loializare şi fidelizare a clienţilor şi s-au dezvoltat parteneriate strategice cu companii aparţinând Grupului Ţiriac sau cu alte companii de renume, ce operează pe piaţa autohtonă sau internaţională, cu scopul cultivării unei relaţii cât mai lungi şi mai consistente cu fiecare dintre clienţii organizaţiei.

  Date de identificare companie:
  Societatea TIRIAC AUTO S.R.L.
  Sediu social: Bucuresti, Bdul Expozitiei nr. 2, cladirea C9, sector 1
  Nr. de inregistrare la Registrul Comertului J40/745/2012 CUI 11331727
  Capital social 76.907.439 lei

  Valori
  Mai mult decat profesionalism la standarde ridicate, Tiriac Auto inseamna echipa. O echipa unita, bine pregatita si pasionata de domeniul auto, ai carei membrii impartasesc, indiferent de nivelul ierarhic, aceleasi valori si principii de business.
  Printre valorile si principiile impartasite se numara:

  Rezistenta. In ultimii 20 de ani, echipa Tiriac Auto a contribuit cu determinare si profesionalism la dezvoltarea economica a Romaniei.

  Viziunea. Tiriac Auto anticipeaza si are curajul sa mearga mai departe spre obiectivul propus, transformand schimbarile exterioare in avantajul companiei, construind noi linii de business si lansand noi produse si servicii, menite sa contribuie la imbunatatirea calitatii vietii fiecaruia dintre clientii nostri.

  Stabilitatea. A fi stabil inseamna sa construiesti responsabil, sa te dezvolti, pastrand insa o linie clara, care iti ofera confortul si certitudinea ca stii de unde ai plecat si unde vrei sa ajungi. Stabilitatea economica si comerciala pe care o cultiva Tiriac Auto este dovada responsabilitatii asumate de companie fata de fiecare client cu care intra in contact.

  Integritatea. De douazeci de ani, integritatea abordarilor comerciale, precum si a membrilor echipei Tiriac, este argumentul principal pentru care clientii si partenerii organizatiei continua sa construiasca alaturi de Tiriac Auto.

  Tiriac Auto Bucuresti 1
  Sos. Bucuresti-Ploiesti Nr. 107A, Sector 1, 13686, Bucuresti

  Tiriac Auto Bucuresti 2
  Sos. Pipera nr. 41, sector 2, 14254, Bucuresti

  Tiriac Auto Brasov
  Calea Bucuresti nr. 244-246, 500299, Brasov

  Tiriac Auto Bacau
  Comuna Nicolae Balcescu, DN2, km 279 (langa METRO Bacau), 607355, Bacau

  Tiriac Auto Oradea
  Calea Clujului, nr. 279-281, 410553, Oradea